EPS Grafit

EPS Grafit

eps grafit cfarë është eps grafiti? Kohëve të fundit, njerëzit ose investitorët që planifikojnë të bëjnë ose ri-bëjnë termoizolimin e fasadës, zgjedhin gjithnjë e më shumë pllakat EPS Grafit. Pllakat EPS Grafit janë pllaka polistireni të zgjeruar (EPS) me ngjyrë gri....
Eurofisi EPS Grafit

Eurofisi EPS Grafit

Kategori: Ngjitës për sistemin termik ETICS Ceresit CT 84 EXPRESS PU-NGJITËS Ceresit CT 84 është një ngjitës që përdoret për fiksimin e polistirenit (EPS dhe XPS) ose leshit të gurit për sipërfaqe të tilla si: druri, panelet OSB, qelqi, bitumet, tulla qeramike,...
Webertherm Special W

Webertherm Special W

Kategori: Bojra për brenda, Vivechrom Etiketë: Renova Vive Emulsion VIVE EMULSION është një bojë emulsioni për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për sipërfaqe të tilla si mure, tavane, shkallë, magazina. Përfaqëson zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për zonat ku...
Webertherm Special

Webertherm Special

Kategori: Bojra për brenda, Vivechrom Etiketë: Renova Vive Emulsion VIVE EMULSION është një bojë emulsioni për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për sipërfaqe të tilla si mure, tavane, shkallë, magazina. Përfaqëson zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për zonat ku...
RENOFIX 5 I BARDHË

RENOFIX 5 I BARDHË

Kategori: Ngjitës dhe Bojak për Pllaka, Ngjitës për pllaka qeramike dhe gure natyrore, Ngjitës për sistemin termik ETICS, Renova, Sistem Izolimi Termik dhe Akustik Etiketë: Renova RENOFIX 5 I BARDHË RENOFIX 5 I BARDHË është një kollë/ngjitës ose rrafshues për EPS, EPS...
× Përshëndetje!