FRAGMAT EPS GRAPHITE NEO SUPER

Pllakat e polistirenit të zgjeruar FRAGMAT EPS Neo Super përdoren për izolim termik në sistemet e fasadave ETICS në përputhje me ETAG 004.

Njësia

Sasia

1

Pesha për m³

16-17kg

Marka

Fragmat

Përshkrimi

Pllakat e polistirenit të zgjeruar FRAGMAT EPS Neo Super përdoren për izolim termik në sistemet e fasadave ETICS në përputhje me ETAG 004. Pllakat instalohen me ngjitës fasade ose me shtojcë mekanike shtesë. Gjatë instalimit ne duhet të ndjekim udhëzimet e instalimit dhe rregulloret e zbatueshme profesionale dhe ligjore.

Specifikime Teknike

× Përshëndetje!