Çfarë Ofrojmë?

SISTEMI I IZOLIMIT TERMIK DHE AKUSTIK

1. Sistem Izolimi Termik dhe Akustik

Ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve për fasadë dhe për izolimin e jashtëm termik ETICS, duke ulur konsumin e energjisë dhe duke siguruar temperaturë të rehatshme dhe të balancuar brenda shtëpisë. Gjithashtu arrihet pamje estetike më e bukur dhe rrit vlerën e ndërtesës tuaj.

1. Sistem Izolimi Termik dhe Akustik

Ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve për fasadë dhe për izolimin e jashtëm termik ETICS, duke ulur konsumin e energjisë dhe duke siguruar temperaturë të rehatshme dhe të balancuar brenda shtëpisë. Gjithashtu arrihet pamje estetike më e bukur dhe rrit vlerën e ndërtesës tuaj.

SISTEMI I IZOLIMIT TERMIK DHE AKUSTIK

2. Ngjitës dhe Bojak për Pllaka

Zgjidhje për pllaka qeramike dhe jo-qeramike në çdo madhësi në të gjitha llojet e shtresave, duke përfshirë pllakat ekzistuese, dysheme me ngrohje, dysheme druri, në beton etj. Zgjidhjet tona sigurojnë ndreqje të shpejtë, të lehtë dhe qëndrueshmëri afatgjatë në të gjitha llojet e situatës: trafik intensiv dhe ngarkesa, temperatura ekstreme, kimikateve, detergjentëve dhe presionit të ujit.

NGJITËS DHE BOJAK PËR PLLAKA

2. Ngjitës dhe Bojak për Pllaka

Zgjidhje për pllaka qeramike dhe jo-qeramike në çdo madhësi në të gjitha llojet e shtresave, duke përfshirë pllakat ekzistuese, dysheme me ngrohje, dysheme druri, në beton etj. Zgjidhjet tona sigurojnë ndreqje të shpejtë, të lehtë dhe qëndrueshmëri afatgjatë në të gjitha llojet e situatës: trafik intensiv dhe ngarkesa, temperatura ekstreme, kimikateve, detergjentëve dhe presionit të ujit.

NGJITËS DHE BOJAK PËR PLLAKA
HIDROIZOLIMI

3. Zgjidhje për Hidroizolime

Pllakat janë mbulesa më e mirë për zonat e lagëta. Por është e rëndësishme të kuptohet se sipërfaqja e pllakave nuk është e papërshkueshme nga uji. Ne ofrojmë hidroizolim për banjo, dhoma me lagështirë, ballkone dhe tarraca, pishina etj.

3. Zgjidhje për Hidroizolime

Pllakat janë mbulesa më e mirë për zonat e lagëta. Por është e rëndësishme të kuptohet se sipërfaqja e pllakave nuk është e papërshkueshme nga uji. Ne ofrojmë hidroizolim për banjo, dhoma me lagështirë, ballkone dhe tarraca, pishina etj.

HIDROIZOLIMI

4. Sistemi i Thatë

Ndërtimi i thatë është një sistem i lehtë me performancë të lartë. Përfitimet që na sjell ndërtimi i thatë janë: vendosje e shpejtë, peshë e lehtë, fleksibël, izolim akustik, mbrojtje nga zjarri dhe sipërfaqe estetike. Është produkt miqësor ndaj mjedisit.

SISTEMI I THATE

4. Sistemi i Thatë

Ndërtimi i thatë është një sistem i lehtë me performancë të lartë. Përfitimet që na sjell ndërtimi i thatë janë: vendosje e shpejtë, peshë e lehtë, fleksibël, izolim akustik, mbrojtje nga zjarri dhe sipërfaqe estetike. Është produkt miqësor ndaj mjedisit.

SISTEMI I THATE
WhatsApp Image 2020 07 15 at 3.06.51 PM

5. Bojra dhe Astare

Cilado qoftë arsyeja, përdorimi i bojës është një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar ngjyrën dhe për të krijuar një atmosferë pozitive në shtëpi. Një shtresë e freskët e bojës në muret e tua është një nga mënyrat më të lehta dhe më efektive për të bërë një ndryshim. Ai përmirëson jetën e njerëzve duke i ndihmuar ata të përmirësojnë shtëpitë e tyre.

5. Bojra dhe Astare

Cilado qoftë arsyeja, përdorimi i bojës është një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar ngjyrën dhe për të krijuar një atmosferë pozitive në shtëpi. Një shtresë e freskët e bojës në muret e tua është një nga mënyrat më të lehta dhe më efektive për të bërë një ndryshim. Ai përmirëson jetën e njerëzve duke i ndihmuar ata të përmirësojnë shtëpitë e tyre.

WhatsApp Image 2020 07 15 at 3.06.51 PM

6. Llaçra dhe Rifinitura

Përzgjedhja e kujdesshme për materialet si llaçi dhe rifinitura përbën një element thelbësor në cilësinë e ndërtimit. Llaçrat vijnë në forma dhe baza të ndryshme si: llaçra me bazë gipsi apo gëlqere dhe llaçra riparues. Rifiniturat ofrojnë cilësi maksimale pasi janë materiale të certifikuara, ekologjike dhe estetike.

LLACE DHE RIFINITURA

6. Llaçra dhe Rifinitura

Përzgjedhja e kujdesshme për materialet si llaçi dhe rifinitura përbën një element thelbësor në cilësinë e ndërtimit. Llaçrat vijnë në forma dhe baza të ndryshme si: llaçra me bazë gipsi apo gëlqere dhe llaçra riparues. Rifiniturat ofrojnë cilësi maksimale pasi janë materiale të certifikuara, ekologjike dhe estetike.

LLACE DHE RIFINITURA
× Përshëndetje!