kodina 1
Untitled 1 4
Untitled 2 2
Untitled 3 3
kodina
Untitled-1
Untitled-2
Untitled-3
previous arrow
next arrow

Produktet më të fundit:

Po shfaqen 1–6 nga 143 përfundime gjithsej

 • GKB Form

  Pllaka për Harkime GKB 6.5mm

  625 L
 • GKF

  Pllaka zjarrduruese GKF

 • GKB I

  Pllaka Rezistente ndaj Lagështirës

 • GKB

  Pllaka Ndërtimi GKB

 • pllake gipsi akustike kunderzhurmes

  Pllaka Sonicboard 12.5mm

 • pllake gipsi kunder zhurmes knauf Silentboard

  Pllaka Silentboard 12.5mm

Blerjet mund t’i bëni në dy mënyra:

Group 21 1

Në Dyqan

Na vizitoni në dyqanin tonë pranë magazinave dhe zgjidhni personalisht produktet që dëshironi të bëni tuajat. Specialitët e fushës do t’ju drejtojnë duke bërë zgjedhjen e duhur në shumë pak kohë.
Group 20 1

Online Shop

Zgjidhni produktet që ju nevojiten nëpërmjet faqes së web-it dhe ne jua sjellim atje ku ju ndodheni me shërbimin e transportit. Kurseni kohën tuaj duke i porositur online.

Bli Tani

Izoloni Shtëpinë Tuaj

Njihuni Me Ne

Partnerë

vivechrom
isover
deutschcolor
renova
dast
fragmat
satstyro
knauf
weber
knauf insulation
dakatherm
× Përshëndetje!