Help

        Kontakt

Si të blejmë online

Navigoni në faqjen e produkteve

Zgjidhni produktet që ju pëlqeni duke klikuar ne butonin “Shto në Shportë”. Pasi të keni zgjedhur sasinë e dëshiruar klikoni butonin “Add to Chart”

Plotësoni detajet e pagesës

Plotësoni të dhënat tuaja për blerjen e produktit dhe zgjidhni një nga menyrat e pagesës.

Mbetemi në kontakt

Ju do të merrni nje email për konfirmimin e porosisë. Në rast se do të ketë ndonjë problem me porosinë tuaj, ju do të kontaktoheni nga shërbimi ynë ndaj klientit.

+355 67 20 88 089

+355 67 20 88 058

 

Mëzez, Rruga 7 Nëntori (pranë Top Channel)

info@localhost

Copyright © 2021 Çanaku / All rights reserved

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!