SISTEMI I FASADËS

etics fasada

Në një ndërtesë, zakonisht fasada është sipëfaqja më e madhe midis mjedisit të brendshëm dhe të jashtëm ku ndodh që të humbasi një sasi e madhe e energjisë termike të brendshme. Termoizolimi i mureve të jashtme është një zgjidhje efikase e mbrojtjes nga humbjet e energjisë termike të brendshme. Një sistem i tillë i veshjes së fasadës nga jashtë quhet ETICS
(External Thermal Insulation Composite System). Sistemi ETICS përdoret për të veshur ndërtime nga më të ndryshmet, duke filluar nga një shtëpi private e deri tek një pallat, godinë apo çdo lloj ndërtimi tjetër. Sistemi ETICS ka edhe veti të tjera pasi parandalon dëmtimet që lidhen me motin ose problemet nga kondesimi që mund ti shkaktohet fasadës dhe për rrjedhojë ul kostot e mirëmbajtjes në të ardhmen.

Kolla ose Ngjitësit

Kolla është shtresa e parë dhe e tretë e sistemit ETICS, kollat kanë karakteristika të ndryshme në varësi të ambjenteve që aplikohen

Pllakat izoluese

Ofrojmë pllakat izoluese EPS, EPS Grafit dhe XPS me përmasa dhe trashësi të ndryshme për t’ju përshtatur maksimalisht kërkesave tuaja

Upa lidhëse

Upat lidhëse lidhin pllakat izoluese me njëra tjetrën.

Rrjeta lidhëse

Rrjeta është komonenti i cili përforcon shtresat me njërta-tjetrën

Astar

Astari është komponenti i cili vendoset para shtresës përfundimtare

Shtresa përfundimtare

Shtresa përfundimtare mund të formohet nga boja ose nga grafiato. Këto materiale me karakteristika të ndryshme i gjeni tek ne.

Le të nisim një projekt së bashku

Ofrojmë për ju, materialet më cilësor të ndërtimit, nga markat lider në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar. Në disa nga këto marka jemi rrishitësit e parë në Shqipëri. Produktet tona në bashkëpunum me ekspericën tonë, do të bëjnë që të gjejmë zgjidhjen perfekte për ju dhe ambientet tuaja.

KONAKTI

info@canaku.al

× Përshëndetje!