SË BASHKU NDËRTOJMË TË ARDHMEN!

materiale ndertimi
GJITHçKA PëR JU

SISTEMET TONA

Sistemi i Fasadës

$

Sistemi i Ndërtimit të thatë

$

Sistemi i Çatisë

$
Hidroizolimi
Ngjitësit e pllakave
Bojërat

Merr Preventivin Online

Partnerë

weber
isover
knauf
knauf insulation
renova
dast
ceresit
eurofissi
deutschcolor
vivechrom
bmi
KEBE 700x300 1
Rreth Nesh

Ofrojmë për ju një gamë të larmishme dhe çmime favorizuese

Eksperienca 15 vjeçare, korrektësia në shërbim dhe çmim, transporti në kohë rekort janë disa nga pikat tona kyçe
rreth nesh

Le të nisim një projekt së bashku

Ofrojmë për ju, materialet më cilësor të ndërtimit, nga markat lider në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar. Në disa nga këto marka jemi rrishitësit e parë në Shqipëri. Produktet tona në bashkëpunum me ekspericën tonë, do të bëjnë që të gjejmë zgjidhjen perfekte për ju dhe ambientet tuaja.

KONAKTI

info@canaku.al

× Përshëndetje!