CREATIVE PUTZ 1. 2. 3

Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme.

Ngjyra

I Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT
– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
– Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
– Punueshmeri e mirë.
– Formon një strukturë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

Specifikime Teknike

× Përshëndetje!