DW CONEXION PLUS

DW CONEXION PLUS është një ngjitës i cili përdoret për fiksimin e paneleve termoizoluese EPS dhe paneleve te paneleve minerale, si dhe për të aplikuar një shtresë e hollë te përforcar me rrjetë për izolimin termik të ndërtesave.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

Conexion Plus ngjitës me bazë çimento për ngjitjen e paneleve EPS dhe paneleve minerale ne DAST ETICS (sistemet e jashtme termoizoluese). DW CONEXION PLUS përdoret për të ngjitur panelet termoizoluese ne objektet e reja, si edhe ne ndërtesat ekzistuese që do rinovojnë fasadat me sistem termoizolues.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!