Neotextile NTP 50*1.08m

Tekstil për shtresën e hidroizolimit.

Njësia

Top

Sasia

54m²

Marka

Neotex

Përshkrimi

Neotextile është një shtresë tekstili e përforcuar me poliester dhe kryesisht përdoret ndërmjet shtresave të hidroizolimit, në parapetë, në dysheme, taraca dhe mure. Rrit ndjeshëm jetëgjatësinë e sistemeve të hidroizolimit.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!