FLÄCHENDICHTBAND 12*1000cm

FLÄCHENDICHTBAND është një shirit izolues elastik, i cili është i padëpertueshëm nga uji.

Njësia

Copë

Sasia

10m

Marka

Knauf

Përshkrimi

Knauf Flächendichtband është një rrjetë poliestre me një shirit në mes të ngjitur 7 cm të gjërë, ngjyrë gri, elastike, i cili shërben si shtresë e padepërtueshme nga uji dhe përdoret sëbashku me produkt hidroizolues për të arritur një izolim shumë të sigurtë nga uji në vende kritike.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!