Pllake Cleaneo Akustik

Pllakat Cleaneo pastrojnë ajrin e brendshëm duke dekompozuar gazra të dëmshëm dhe në të njëjtën kohë sigurojnë akustikë të shkëlqyeshme dhe dizajn hapësinor

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Pllakat Cleaneo pastrojnë ajrin e brendshëm duke dekompozuar gazra të dëmshëm dhe në të njëjtën kohë sigurojnë akustikë të shkëlqyeshme dhe dizajn hapësinor. Knauf Cleaneo punon 24 orë në ditë, pa grumbullim të substancave të dëmshme ose konsum në pllaka, kështu që efekti është praktikisht i pakufizuar. Knauf Cleaneo shperben:

formaldehid dhe acetaldehid - (tymi i cigares)
formaldehid (mobilje, ngjyra, pastrues)
kunja (aroma e qilimave, mobiljeve të veshura me susta)
hidrokarbure të aromatizuar (tretës, material shtypës, lëndë djegëse)
trietilamin (aromat e peshkut)
hidrokarbure të klorit (detergjentë dhe pastrues)
benzinë (gazra automobilistik, ngjyra, bojra, ngjitës)
amoniak

Skeda Teknike

× Përshëndetje!