Help

        Kontakt

KLEBESPACHTEL M

Ngjitës dhe rrafshues në formë pluhuri per sistemet e termoizolimit me pambuk mineral dhe polisterol.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Knauf

Përshkrimi

Perdoret per ngjitjen dhe rrafshimin e te gjitha llojeve te sistemeve termike, vecanerisht me pambuk mineral prej guri.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!