RENOFIX 5

RENOFIX 5 është një kollë, ngjitës ose rrafshues që përdoret për ngjitje të pllakave izoluese (polystyrol – styropor / styrodur dhe lesh guri); dhe rrjetës armuese, si material për suvatimin e sipërfaqeve të betonit dhe si urë lidhëse në sipërfaqe të lëmuara betoni, pllaka qeramike, guri, mermeri dhe graniti etj. Përmbajtja e një thesi prej 25 kg. përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Kur përdoret për ngjitje të rrjetës, aplikohet me mistri të dhëmbëzuar. Ngjitet rrjeta dhe me mistri aplikohet një shtresë e hollë. Aplikohet si e lagësht në të lagësht. Koha për punë është 2 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Ngjyra

Gri

Përshkrimi

RENOFIX 5 është një kollë, ngjitës ose rrafshues që përdoret për ngjitje të pllakave izoluese (polystyrol – styropor / styrodur dhe lesh guri); dhe rrjetës armuese, si material për suvatimin e sipërfaqeve të betonit dhe si urë lidhëse në sipërfaqe të lëmuara betoni, pllaka qeramike, guri, mermeri dhe graniti etj. Përmbajtja e një thesi prej 25 kg. përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Kur përdoret për ngjitje të rrjetës, aplikohet me mistri të dhëmbëzuar. Ngjitet rrjeta dhe me mistri aplikohet një shtresë e hollë. Aplikohet si e lagësht në të lagësht. Koha për punë është 2 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!