RENOFIX 5 I BARDHË

RENOFIX 5 I BARDHË është një kollë/ngjitës ose rrafshues për EPS, EPS Grafit. XPS dhe lesh guri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë

Përshkrimi

RENOFIX 5 përdoret për ngjitjen e pllakave për izolim, si material për shpahtlimin e sipërfaqeve betoni, si ngjitës për rrafshimin e sistemeve termike Renotherm 50 dhe si ngjitës për llaç çimento mbi sipërfaqe të lëmueshme betoni, pllaka guri, qeramike dhe graniti. Një thes Renofix 5 I BARDHË me mikser përzihet 2 minuta me 7-7,5 litra ujë të pastër. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!