Ceresit CT 84 EXPRESS PU-NGJITËS

Ceresit CT 84 është një ngjitës që përdoret për fiksimin e polistirenit (EPS dhe XPS) ose leshit të gurit për sipërfaqe të tilla si: druri, panelet OSB, qelqi, bitumet, tulla qeramike, betoni, pllaka të veshura dhe të galvanizuara, beton i thatë dhe lagur.

Karakteristikat:

• Mund të aplikohet derit në -10°C

• Aplikohet në vende me lagështi të lartë

• Thatet shpejtë

• 15% forcë ngjitëse më e lartë se ngjitësit e tjerë

• Veti të përmirësuara të izolimit termik në krahasim me ngjitësit e tjerë

Marka

Ceresit

Njësia

Bidon

Përshkrimi

Skeda Teknike

× Përshëndetje!