Webertherm Prestige

Webertherm Prestige është një kollë ose ngjitës për sistemin ETICS për pllakat e izolimit EPS, XPS dhe Lesh Guri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Ngjyra

Gri

Përshkrimi

Webertherm Prestige është një kollë ose ngjitës për sistemin ETICS për pllakat e izolimit EPS, XPS dhe Lesh Guri

Skeda Teknike

× Përshëndetje!