DW 2200 RAPID

Ngjitës me bazë çimento me tharje të shpejtë për ngjitjen e pllakave
qeramike, gres, porcelan, etj

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 2200 RAPID përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra,
etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 2200 RAPID gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur përforcohet me adetivin DW 17, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

Specifikime Teknike

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

× Përshëndetje!