RENOFIX 5 STANDARD

RENOFIX 5 STANDARD është një kollë/ngjitës ose rrafshues që përdoret për ngjitjen e pllakave izoluese (polystyrol–styropor / styrodur dhe lesh guri); dhe rrjetës armuese, si material për suvatimin e sipërfaqeve prej betoni dhe si urë lidhëse në sipërfaqe të lëmuara betoni, pllaka qeramike, guri, mermeri dhe graniti etj. Përmbajtja e një thesi me 25 kilogram përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Kur përdoret për ngjitje të rrjetës, aplikohet me mistri të dhëmbëzuar. Ngjitet rrjeta dhe me mistri aplikohet një shtresë e hollë. Tërhiqet hollë dhe aplikohet e lagësht në të lagësht. Kohëzgjatja për punë: 2 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Përshkrimi

RENOFIX 5 STANDARD është një kollë/ngjitës ose rrafshues që përdoret për ngjitjen e pllakave izoluese (polystyrol–styropor / styrodur dhe lesh guri); dhe rrjetës armuese, si material për suvatimin e sipërfaqeve prej betoni dhe si urë lidhëse në sipërfaqe të lëmuara betoni, pllaka qeramike, guri, mermeri dhe graniti etj. Përmbajtja e një thesi me 25 kilogram përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Kur përdoret për ngjitje të rrjetës, aplikohet me mistri të dhëmbëzuar. Ngjitet rrjeta dhe me mistri aplikohet një shtresë e hollë. Tërhiqet hollë dhe aplikohet e lagësht në të lagësht. Kohëzgjatja për punë: 2 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!