PICASSO PROFI 15

PICASSO PROFI 15 është bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

1 L, 3 L, 10 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

PICASSO PROFI 15 është një bojë plastike e një cilësie të lartë me veti shumë të mira mbuluese dhe niveluese.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!