ALPEN PROFI 21

ALPEN PROFI 21 është një bojë akrilike e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike dhe veti të mira mbuluese.

Njësia

Kovë

Sasia

1 L, 3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë, çimento, gëlqere, etj, e çdo lloj ambienti të jashtëm, fasade me grafiato, fino, stuko, etj, gjithashtu sipërfaqet e betonit të paratrajtuar me astar.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!