Help

        Kontakt

HYDRO INFINITY

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë hidromat për përdorim të brendshëm me veti shumë të mira mbuluese dhe zbardhuese

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!