Pllaka Silentboard 12.5mm

Për pozicione me mbrojtje jashtëzakonisht të lartë të zërit. Tavanet dhe mbulesat e mureve PP, të cilat duhet të mbrojnë nga zhurma e fortë me frekuenca të ulëta.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Për pozicione me mbrojtje jashtëzakonisht të lartë të zërit. Tavanet dhe mbulesat e mureve PP, të cilat duhet të mbrojnë nga zhurma e fortë me frekuenca të ulëta. Montohet në mure dhe tavane, ajo mund të ndajë nje zonë shumë të qetë nga një zonë shumë të zhurmshme.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!