Help

        Kontakt

Pllaka Fireboard

Mbulesa muri dhe tavani, mure ndarëse dhe tavane të varura, mure instalimi, kanale kabllore dhe ventilim Për pozicionet me kërkesat më të larta të rezistencës ndaj zjarrit: tavanet e varura dhe mbulesat e mureve me 120 minuta mbrojtje nga zjarri,

Njësia

Trashësia

15mm, 20mm, 25mm, 30mm

Marka

Knauf

Përshkrimi

Për pozicionet me kërkesat më të larta të rezistencës ndaj zjarrit: tavanet e varura dhe mbulesat e mureve me 120 minuta mbrojtje nga zjarri, PP mbron deri në 180 minuta në shtyllat dhe trarët prej çeliku dhe druri dhe materiale të tjera mbajtëse të ngarkesës.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!