Rrjetë me Fibra Qelqi 145 gr/m2 Knauf

Rrjetë alkaline me fibra qelqi 145 gr/m2 Knauf.

Njësia

Copë

Sasia

50m²

Marka

Knauf

Përshkrimi

Përdoret në të gjitha sistemet termike për të përforcuar shtresën përfundimtare që mbulon panelin termioizolues EPS, XPS dhe lesh guri.

Specifikime Teknike

× Përshëndetje!