Help

        Kontakt

Pllake Aquapanel Universal 8mm

Pllake e lehte cimentoje per perdorim jashte dhe brenda ne tavanet e varura.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Pllake e lehte cimentoje per perdorim jashte dhe brenda ne tavanet e varura.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!