Pllakë Gipsi GKB

Pllaka gipsi, sipërfaqet dhe skajet gjatësore të së cilës janë të veshura me karton të veçantë

Njësia

Trashësia

9.5mm, 12.5mm, 15mm

Marka

Knauf

Përshkrimi

Veshje mureve ndarës dhe tavaneve të varura

Skeda Teknike

× Përshëndetje!