Pllake Aquapanel Skylite 8mm

Pllake Aquapanel Skylite 8mm është një pllake e lehtë çimentoje për përdorim jashtë dhe brenda në tavanet e varura.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Pllake Aquapanel Skylite 8mm është një pllake e lehtë çimentoje për përdorim jashtë dhe brenda në tavanet e varura.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!