Kategori: , Etiketë:

RenoColor ECO

Renocolor është një bojë e bardhë e cilësisë së lartë me aromë manjole për muret e brendshme dhe tavanet në hapësira të thata. Është produkt me fuqi mbuluese të jashtëzakonshme dhe me bardhësi shkëlqyer. Bojë e përshtatshme për “zbardhjen e parë” të të gjitha nënshtresave minerale me ngarkesë të ulët, duke kursyer kohë dhe përpjekje. Sipërfaqet duhet të jenë të pastra e të thata. Boja e vjetër duhet të gërvishtet. Çarjet në mur duhet të stukohen. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

3 KG, 10 KG, 20 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

Renocolor është një bojë e bardhë e cilësisë së lartë me aromë manjole për muret e brendshme dhe tavanet në hapësira të thata. Është produkt me fuqi mbuluese të jashtëzakonshme dhe me bardhësi shkëlqyer. Bojë e përshtatshme për “zbardhjen e parë” të të gjitha nënshtresave minerale me ngarkesë të ulët, duke kursyer kohë dhe përpjekje. Sipërfaqet duhet të jenë të pastra e të thata. Boja e vjetër duhet të gërvishtet. Çarjet në mur duhet të stukohen. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!