Help

        Kontakt

SCHICK FARBE

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

1 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë plastike speciale mbi të cilën mund të shkruash dhe të fshish shënime ose vizatime të ndryshme

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!