PICASSO PROFI 05

PICASSO PROFI 05 është bojë për ambjente të brendëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 9 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

PICASSO PROFI 05 është bojë plastike ekonomike për përdorim të brendshëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese

Skeda Teknike

× Përshëndetje!