RENOFIX 15 STANDARD

RENOFIX 15 STANDARD është një kollë ose ngjitës për pllaka guri dhe qeramike mbi sipërfaqe të mureve dhe dyshemeve.

Njësia

Thes

Sasia

20 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

RENOFIX 15 STANDARD është një kollë që përdoret për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të suvatuara me llaç çimento, llaç gur gëlqere, sipërfaqe betoni, mure me pllaka gjips-kartoni. Baza duhet të jetë e pastër, e thatë dhe bartëse. Përzihet me maksimum 6,5 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!