DW MARMOFLEX

DW MARMOFLEX është një kollë ose ngjitës me bazë çimento fleksibël për ngjitjen e pllakave të mermerit dhe granitit.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW Marmoflex përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW Marmoflex gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të komponentit B, e cila përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!