RENOFIX 360

RENOFIX 360 është një grafiato minerale për sipërfaqe të brëndshme dhe të jashtme.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

30 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

RENOFIX 360 është një grafiato ose llaç struktual mbulues i bardhë (abrib) për mure të brendshme dhe sipërfaqe të tavaneve, paraprakisht të përpunuar me çimento-gëlqere, gjips-gëlqere, etj. Përdorimi: Renofix 360 derdhet në 8 litra ujë të pastër dhe përzihet me mikser: 10 minuta para përdorimit përzihet edhe njëherë. Me qëndrimin e llaçit (deri në 2 orë), shtrihet me glet-vegël dhe me mjetrrafshues sillet deri në strukturën e dëshiruar. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!