ACRYL PUTZ TT

ACRYL PUTZ TT është një grafiato e lëngshme me bazë silikoni me rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

ACRYL PUTZ TT ështPërdoret për krijimin e strukturave dekorative të mureve në të gjitha ambientet e brendshme të banimit si edhe në fasada, sipërfaqe betoni, etj. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të fasadave që janë të bëra me sistem suvatimi, si dhe të bëra me sistem termoizolues.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!