Help

        Kontakt

SILICAT PUTZ

Veshje dekorative me bazë silikat-silikoni për trajtimin e fasadave të jashtme dhe sipërfaqeve të brendshme.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Përdoret për krijimin e strukturave dekorative të mureve në të gjitha ambientet e brendshme të banimit si edhe në fasada, sipërfaqe betoni, etj. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të fasadave që janë të bëra me sistem suvatimi, si dhe të bëra me sistem termoizolues.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!