SCHIMMEL STOPPEN 990

SCHIMMEL STOPPEN 990 është një bojë për ambjente të brendëshme

Njësia

Kovë

Sasia

1 L, 3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

SCHIMMEL STOPPEN 990 është një bojë për ambjente të brendëshme. Bojë plastike e nje cilësie premium, me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe mykut, me bazë emulsioni PVA-VEOVA

Skeda Teknike

× Përshëndetje!