ALPEN STABIL

ALPEN STABIL është një bojë akrilike e një cilësie premium, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike, me bazë emulsioni akrilik.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

ALPEN STABIL përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë, çimento, gëlqere, etj, çdo lloj ambienti të jashtëm, fasade me grafiato, fino, stuko, etj, gjithashtu për lyerjen e sipërfaqeve të betonit të paratrajtuar me astar.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!