PICASSO CLASSIC MOLD PROTECT

PICASSO CLASSIC MOLD PROTECT është bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

PICASSO CLASSIC MOLD PROTECT është bojë plastike e nje cilësie 3D FUGEN, me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe mykut, me bazë emulsioni PVA-VEOVA

Skeda Teknike

× Përshëndetje!