WEBERCOL GRESS W

WEBERCOL GRESS W është një ngjitës i bardhë për pllaka gres/porcelan dhe gur natyror.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Përshkrimi

Webercol gress W është një ngjitës i parapregatitur me bazë çimentoje Portland të bardhë, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!