DW HOLZFIX GRI / I BARDHE

DW HOLZFIX Ngjitës me bazë çimento dy komponentësh shumë fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj në sipërfaqe të vështira.

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW HOLZFIX përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Kjo është e përshtatshme për brenda dhe jashtë. DW HOLZFIX gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të parametrat teknike të produktit.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!