Kategori: , Etiketë:

Webermin Classic

Webermin Classic është një grafiato dekorative me gërvishtje ku ka kokrrizën 1.5mm, 2mm dhe 3mm ose grafiato dekotrative me strukturë të plote me kokrrizë 1mm dhe 1.5mm

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Kokërriza e grafiatos

1 mm, 1.5mm, 2mm, 3mm

Përshkrimi

Webermin Classic është një grafiato dekorative me gërvishtje ku ka kokrrizën 1.5mm, 2mm dhe 3mm ose grafiato dekotrative me strukturë të plote me kokrrizë 1mm dhe 1.5mm

Skeda Teknike

× Përshëndetje!