Kategori:

Ceresit CT74

Ceresit CT74 është një grafiato silikoni, e lëmuar me kokriza 1.5mm ose 2.5mm

Marka

Ceresit

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Përshkrimi

Ceresit CT74 është një grafiato silikoni, e lëmuar me kokriza 1.5mm ose 2.5mm

Vetitë:

  • Efekt vetë-pastrimi (rezistent ndaj papastërtisë)
  • Shumë elastike dhe rezistente ndaj goditjeve
  • Ngjyra rezistente
  • Shumë i forte dhe jo-përthithës, i përshkueshëm nga avulli
  • Rezistente ndaj kushteve ekstreme atomsferike të motit
  • Formula BioProtect – rezistente ndaj algave dhe mykut
  • Mund të aplikohet me makineri
  • Në dispozicion në paleta të plotë të e ngyrave Ceresit Colours of Nature®

Skeda Teknike

× Përshëndetje!