Mosaic Finnish

Mosaic Finnish është një suva dekorative me gurë natyrorë dhe ngjyra të ndryshme.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Knauf

Përshkrimi

Mosaic Finnish është një suva dekorative me gurë natyrorë dhe ngjyra të ndryshme kryesisht për përdorim tek xoklatura.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!