Kategori: Etiketë:

Weberprim beton

Weberprim beton është një astar për sipërfaqe të vështira dhe ato të betonit

Njësia

Kovë

Sasia

8 KG, 25 KG

Marka

Weber

Përshkrimi

Weberprim beton është një astar për sipërfaqe të vështira dhe ato të betonit

Skeda Teknike

× Përshëndetje!