Kategori: , Etiketë:

Renogrund

Renogrund është një astar, nënshtresë universale ose prajmer për sipërfaqe të brendshme e të jashtme. Përdoret për të barazuar thithjen e ujit në të gjitha pjesët e murit. Depërton thellë në strukturën e nënshtresës, lidhet me të dhe e bën më të fortë e më të qëndrueshme. Mund të pigmentohet në nuancën e ngjyrës së suvasë përfundimtare dekorative. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

3 KG, 10 KG, 20 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

Renogrund është një astar, nënshtresë universale ose prajmer për sipërfaqe të brendshme e të jashtme. Përdoret për të barazuar thithjen e ujit në të gjitha pjesët e murit. Depërton thellë në strukturën e nënshtresës, lidhet me të dhe e bën më të fortë e më të qëndrueshme. Mund të pigmentohet në nuancën e ngjyrës së suvasë përfundimtare dekorative. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!