Kunstharzputz

KUNSTHARZPUTZ është një grafiato ose suva akrilike dekorative shumë cilësore. Përzierje e gatshme për përdorim të menjëhershëm, me granulime të ndryshme, me teksturë në dy variante të V & R, rezistuese ndaj kushteve klimatike, përzgjedhje e gjerë ngjyrash, elastike, e përshkueshme nga avujt dhe e papërshkueshme nga uji, rezistuese ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Suva strukturore e lehtë për punë. Përdoret si suva dekorative përfundimtare për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me suva gëlqere-çimentoje, sisteme izolimi në fasadat e polystirolit dhe leshit të gurit. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

KUNSTHARZPUTZ është një grafiato ose suva akrilike dekorative shumë cilësore. Përzierje e gatshme për përdorim të menjëhershëm, me granulime të ndryshme, me teksturë në dy variante të V & R, rezistuese ndaj kushteve klimatike, përzgjedhje e gjerë ngjyrash, elastike, e përshkueshme nga avujt dhe e papërshkueshme nga uji, rezistuese ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Suva strukturore e lehtë për punë. Përdoret si suva dekorative përfundimtare për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me suva gëlqere-çimentoje, sisteme izolimi në fasadat e polystirolit dhe leshit të gurit. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!