RENOFIX 50

RENOFIX 50 përdoret për ngjitjen e pllakave të (polystyrolit–styroporit/styrodurit dhe lesh gurit) dhe rrjetës armuese. Përdoret edhe si ngjitës për pllaka guri, mermeri, graniti dhe qeramike,por edhe si material rRRrafshues për sipërfaqet e lëmuara të betonit. Kur përdoret si ngjitës për pllakat termoizoluese, aplikohet me mistri në pllakën izoluese dhe më pas ngjitet në sipërfaqen e murit. Pas nivelimit përfundimtar vendoset rrjeta. Kur përdoret si ngjitës pllakash tërhiqet me përdaf të dhëmbëzuar. Një thes përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Orari i punës: 3 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

RENOFIX 50 përdoret për ngjitjen e pllakave të (polystyrolit–styroporit/styrodurit dhe lesh gurit) dhe rrjetës armuese. Përdoret edhe si ngjitës për pllaka guri, mermeri, graniti dhe qeramike,por edhe si material rRRrafshues për sipërfaqet e lëmuara të betonit. Kur përdoret si ngjitës për pllakat termoizoluese, aplikohet me mistri në pllakën izoluese dhe më pas ngjitet në sipërfaqen e murit. Pas nivelimit përfundimtar vendoset rrjeta. Kur përdoret si ngjitës pllakash tërhiqet me përdaf të dhëmbëzuar. Një thes përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër. Orari i punës: 3 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!