Webertherm Special W

Webertherm Special W është një kollë ose ngjitës për sistemin ETICS për pllakat e izolimit EPS, EPS Grafit dhe XPS.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Ngjyra

E Bardhë

Përshkrimi

Webertherm Special W është një kollë ose ngjitës për sistemin ETICS për pllakat e izolimit EPS, EPS Grafit dhe XPS.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!