ALPEN SILICON S47

ALPEN SILICON S47 është një bojë e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike, me bazë emulsioni akrilik-silikonik.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

ALPEN SILICON S47 është një bojë e cila përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë çimento, gëlqere, etj, çdo lloj ambienti të jashtëm, fasadë me grafiato, fino, stuko, etj, Përdoret në zona bregdetare pasi ka rezistencë të lartë ndaj lagështirës dhe kripërave të detit. Gjithashtu për lyerjen e sipërfaqeve të betonit të paratrajtuar me astar.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!